programme detail

Versterk je invloed en je netwerk met sociale media

Veronique De Prycker - Founder of The House of Leadership

Een netwerk.

Hoe belangrijk is dit voor jouw carrière? En hoe bouw je dat nu het beste?

De dagen dat we met een adressenboekje en een Rolodex werkten, liggen al een tijdje achter ons.

Vandaag doen we zowat alles digitaal, ook onze contacten beheren en ons netwerk bouwen.

Meer en meer collega’s werken zelfs aan hun Personal Brand om zo meer zichtbaarheid te creëren en hun expertise in de verf te zetten om die zo aan hùn naam te verbinden.

Mannen passen het ‘ons-kent-ons’-principe reeds eeuwen toe, en vaak vergeten we als vrouw dat het écht belangrijk is om ons enerzijds te profileren op de juiste manier en om ons anderzijds te connecteren met de juiste mensen.  Het hebben van een groot & divers netwerk wordt met de dag belangrijker.

Maar hoe pak je dat nu precies het beste aan want met de trial & error – methode heb je misschien nog niet het gewenste resultaat behaald.

Doe jij reeds professioneel je voordeel met je sociale media profielen?

In de workshop zoomen we dieper in op welke plaats sociale media vandaag in de wereld inneemt en hoe jij je invloed ermee kunt versterken.

Waar ligt de grens tussen persoonlijk en professioneel profiel, wat deel je nu het best waar en wanneer?

Hoe kan jij nu je unieke plaatsje veroveren tussen al die miljoenen profielen? En wie kan je beter wel of niet toelaten in jouw netwerk?

We staan ook even stil bij wat je wel en beter niet via sociale media deelt en wat zoal de ongeschreven regels van ‘het spel’ zijn.