Trainers

JUMP Forum participation(s):

Karin Cammaerts

Zelfstandig Consultant bij Passion for Work

Na 18 jaar actief te zijn geweest op diverse domeinen binnen HR (Learning & Development, Talent Management, Performance Management, Competentie Management, Executive Case Management, Coaching, Diversity & Inclusion…) besliste Karin een nieuwe wending te geven aan haar eigen loopbaan.
De opgedane ervaringen binnen het domein van HR brachten het inzicht dat zelfkennis de turbo is van je innerlijke motor. Wanneer je jezelf beter kent, ben je beter in staat de juiste keuzes te maken én je loopbaan in eigen handen te nemen. Een verhoogd zelfinzicht is de basis voor je eigen Personal Branding. Deze basisinzichten helpen je bepalen hoe je als professional wilt gezien worden en laten je toe aan de buitenwereld te laten weten waarvoor je op professioneel vlak wenst ingezet te worden.
Het biedt eveneens de garantie om op een gemotiveerde en duurzame manier effectief langer te kunnen werken. Het is op dit domein dat ik als freelancer en gecertifieerd coach, samen met Passion for Work, een stempel wil drukken of net dat kleine verschil wil kunnen maken. Daarom help ik voortaan managers en professionals bewust keuzes maken voor zichzelf, hun team en hun organisatie zodat er met passie en op een duurzame manier kan gewerkt worden. Daarnaast ben ik ook actief als outplacement consultant, faciliteer ik workshops en opleidingen binnen bedrijven op vlak van Leadership skills en Stress & Burn-out.